ОСТАННІ НОВИНИ

Про погашення боргів за тепло військові говоритимуть з Міністром оборони

|

На сьогоднішньому засіданні виконкому обговорюватимуть проблеми теплопостачання. Як повідомляє кореспондент «Львівського порталу», за словами заступника міського голови з питань інженерного господарства Василя Жовкви, кечівські будинки і надалі залишаються основною проблемою.

За його інформацією наразі військові перебувають у Києві, де зустрінуться з Міністром оборони України та керівництвом ВАТ «Нафтогаз» для вирішення питання про газопостачання та погашення боргів за енергоносії. На сьогодні технічний стан кечівських будинків до опалювального сезону готовий. Однак військові заборгували за газ 570 тисяч гривень, та 3 мільйони 500 тисяч гривень вони винні «Львівтеплоенерго».

Зі слів Василя Жовкви, сьогодні, в результаті переговорів міста і військових, у Львові мають запустити першу котельню, яка обігріватиме кілька кечівських будинків.

Серед іншого члени виконкому розглянули проблему будинку на Угорській, у якому мешкає 49 сімей. Дев’ять років вони живуть без газу, 4 – без опалення. Цей будинок належить «Полярону». Саме з цього питання доповідала виконувачка обов’язків начальника управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Марія Желіско. Вона сказала, що уже неодноразово назначала зустріч керівникові «Полярону» О.Чаусу, але він жодного разу не приходив.

Таким чином, міський голова Львова Андрій Садовий, наголосив, що підготує звернення в прокуратуру і телефонограму у Міністерство оборони, щоб вони втрутилися в ситуацію щодо «Полярону». «Цей директор не має морального права керувати підприємством. Такого знущання, як на «Поляроні» немає ніде», – зауважив мер Львова.

На сьогодні у Львові опалюються всі школи, окрім 20, які мають технічні проблеми. Також отримують тепло всі львівські лікарні, окрім поліклініки в Рясному та Львівського психіатричного диспансеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *