ОСТАННІ НОВИНИ

На встановлення пандусів ОДА цьогоріч затратила 3,5 тисячі гривень

|

Від початку року Львівська обласна державна адміністрація затратила на облаштування пандусами та іншими елементами безперешкодного доступу 3 тисячі 500 гривень. Про це вчора під час засідання Колегії ОДА повідомив начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Василь Мартиняк.

Щодо облаштування елементами доступу та використання коштів він відзначив: місто Стрий, Бродівський, Пустомитівський та Яворівський райони.

Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, при Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян від травня 2005 року функціонує служба транспортного перевезення інвалідів. Перевезення здійснюються за індивідуальним замовленням інвалідів в межах міста. Впродовж цього року виконано 527 замовлення на індивідуальне перевезення інвалідів.

Від вересня у Львові курсують за маршрутами сім тролейбусів на загальну суму 7 мільйонів 13 тисяч гривень з пониженою платформою, які пристосовані для перевезення маломобільних груп населення. Львівське відділення українського фонду «Реабілітація інвалідів» розробила рекомендації для забезпечення універсального середовища на головному залізничному вокзалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *