ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочне роботу Центр обліку та реєстрації безпритульних

|

Центр обліку та реєстрації безпритульних розпочне роботу у Львові на початку листопада цього року, передає відділ громадських зв’язків міської ради. Про діяльність цього закладу йшлося під час засідання “круглого столу” на тему «Облік та реєстрація бездомних громадян, систематизація і послідовність відновлення документів», яке відбулося в управлінні праці та соціального захисту населення Львівської міської ради.

У засіданні взяли участь директор новоствореного центру Тарас Кушнір, виконавчий директор ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» Олеся Саноцька, начальник управління праці та соціального захисту Наталя Федорович, радник міського голови Олег Березюк, директор першого в Україні Чернівецького центру безпритульних Андрій Малов та інші.

Основними завданнями Центру обліку та реєстрації бездомних громадян є виявлення та облік бездомних громадян, забезпечення реалізації їхніх прав на реєстрацію свого переважного місцезнаходження і на отримання соціальних послуг, передбачених законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *