ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явилася нова катехитична школа

|

У Львові з’явилася нова катехитична школа імені Миколая Чарнецького при церкві Пресвятої Богородиці-Володарки України. Як повідомляє офіційний сайт УГКЦ, 14 жовтня відбулося освячення нового приміщення цієї школи.

Відтепер у 100 учнів школи, які проживають у цьому районі, а також на сусідніх парафіях з’явиться шість сучасно обладнаних класних кімнат. А ще – сучасний комп`ютерний клас, музична та образотворча студії, кімната для «Пласту», Марійської та Вівтарної дружин, студія Іконопису, парафіяльна бібліотека релігійної та художньої літератури. Окрім того, катехитична школа проводить навчально-пізнавальні заняття для дошкільнят.

За словами пароха катехитичної комісії Львівської архієпархії отця Зиновія, нове приміщення школи є вимогою часу, адже три роки тому саме на парафії Нового Знесіння вперше у Львівській архієпархії було відкрито катехитичну школу. Однак увесь цей час її учні займалися в інших приміщеннях церкви, здебільшого в бібліотеці та духовному центрі для молоді.

Катехитична школа запрошує до співпраці всіх бажаючих. Працює кожного дня, крім понеділка, на вулиці Новознесенській, 34.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *