ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати домагаються звіту Курилишин

|

Депутати міської ради вимагають звіту керівництва «Дирекції з організації святкувань 750-річчя Львова». Із такою вимогою виступала сьогодні депутатка Роксоляна Лемик. Вона нагадала секретареві ради В. Квурту обіцянку про те, що сьогодні керівництво Дирекції прозвітує перед депутатами про свою діяльність.

На що міський голова Андрій Садовий відповів, що вчора вже відбулась прес-конференція, під час якої було докладно висвітлено питання про діяльність Дирекції, відтак це питання не вносили до порядку денного.

Але Р. Лемик сказала, що депутати мають свої запитання, тому міський голова пообіцяв, що звіт буде представлено сьогодні в «Pізному». За його словами, із міського бюджету на святкування витратили 32,7 тис. гривень, які долучили до коштів ще 10 громадських організацій. Він пообіцяв, що спробує запросити представників цих організацій на сесію, але зазначив, що це їхнє право: приходити чи ні.

Садовий також зазначив, що зараз дирекцію перевіряє ДПА і КРУ, а крім того, в області проводять комплексну ревізію використання коштів на реконструкцію центру міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *