ОСТАННІ НОВИНИ

До складу спостережної ради СКБ «Дністер» введено двох незалежних членів

|

Ввести до складу Спостережної ради СКБ «Дністер» вирішили акціонери банку під час загальних зборів, що відбулися 17 вересня. Про це йдеться в офіційному повідомленні банку. Незалежними членами Спостережної ради стали Збислав Ластовський та Ендрю Сітон.

Крім того, до складу ревізійної комісії введено представника ЗАТ « Страхова компанія « РЕНЕСАНС » п. Крижанівську Любов Михайл і вну .

Водночас, акціонери затвердили нові редакції с татут ВАТСКБ«Дністер», положення «Про порядок підготовки та проведення Загальних зборів акціонерів ВАТ СКБ «Дністер», положення «Про Спостережну раду ВАТСКБ«Дністер», положення «Про Ревізійну комісію ВАТ СКБ «Дністер», положення «Про акції та дивідендну політику ВАТ СКБ «Дністер».

Зміни в установчі документи банку було внесено згідно з рекомендаціями Міжнародної фінансової Корпорації для вдосконалення системи корпоративного управління у банку. Як було повідомлено раніше, у вересні 2006 року банк “Дністер” було призначено пілотним банком Проекту Міжнародної фінансової корпорації ( IFC ) «Корпоративне управління в банківському секторі України» у Програмі з вдосконалення корпоративного управління.

Введення до складу Спостережної ради ВАТ СКБ «Дністер» Незалежних членів Ради є наступним кроком банку до вдосконалення системи корпоративного управління, прозорості та захисту прав міноритарних акціонерів. П. Ендрю Сітон та п. Збислав Ластовські відповідають усім вимогам до незалежних членів Спостережних Рад банків згідно з найкращою практикою корпоративного управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *