ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше грошей пішло на VIP-гостей Львова

|

768 тисяч гривень було витрачено під час святкування 750-річчя Львова на перебування VIP-гостей, яких запросили 640 осіб, включно з президентами, послами, міністрами, мерами та знаменитостями.

Як розповіла К. Курилишин, загалом через Дирекцію пройшло 2,73 млн. гривень, однак це не всі кошти, бо кілька спонсорів влаштовували свої акції самостійно, відтак, скільки саме було витрачено на святкування ювілею Львова, залишається невідомим.

З того ж, що відомо, окрім важливих гостей, понад триста тисяч витратили на урочистості в Опері, 310 тисяч – на фінансування акцій інших організацій, переважно молодіжних заходів, організатори яких мали гарні ідеї, але не мали грошей для їх реалізації.

Ще 170 тисяч пішло на оренду спеціального генератора для світлового шоу Герта Гофа, а на концерт Руслани та Бреговіча – приблизно 400 тисяч.

Що ж стосується шоу Гофа, то К. Курилишин не може сказати, у яку суму воно обійшлося, бо це стосується компанії «Епіцентр» і німецького артиста – дирекція не мала до цього ніякого стосунку.

Серед найбільших спонсорів К. Курилишин відзначила ТК «Інтермаркет» та торгову марку «ВАМ», які надали відповідно 300 і 200 тисяч гривень, а компанія «Інтергалбуд» – 500 тисяч гривень. Ще низка компаній зробили внески приблизно від 50 тисяч, однак не всі благодійники хотіли бути «засвіченими». «Це переважно львівські фірми, які хотіли, щоби день міста пройшов не так, як звичайно», – наголосила К. Курилишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *