ОСТАННІ НОВИНИ

Міську ДАІ відновлять

|

Під час свого візиту до Львова міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підписав наказ «Про створення у Львові міського ДАІ». На думку міського голови, саме такий наказ дасть змогу уникнути невиконання водіями елементарних норм поведінки та правил дорожнього руху. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції Андрій Садовий розповів журналістам.

За його словами, Юрій Луценко фактично відновив міське ДАІ, яке ліквідували рік тому за попередньої місцевої влади.

«З міністром ми також обговорили питання щодо можливого дофінансування органів міліції за рахунок бюджету міста. Проте це не буде просте дофінансування, а чіткі маршрути патрулів, які місто візьме на своє утримання», – наголосив міський голова.

За словами Андрія Садового, у проекті бюджету, який розглядають у парламенті, як експеримент планують передати фінансування місцевої міліції Львова на міський бюджет. «Така ідея досить хороша, але на її реалізацію треба близько 25 мільйонів гривень. Навряд чи цьогоріч пройде такий проект фінансування міліції за рахунок міста», – наголосив він.

Окрім того, Андрій Садовий зазначив, що тепер начальника міського управління міліції призначають без згоди міської влади, що є не цілком раціонально. «Ми будемо рухатися до цивілізованої ситуації, коли міська влада відповідатиме і юридично, і фактично за порядок у місті», – сказав мер Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *