ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові можна орендувати великі приміщення за 1 гривню?

|

Деякі комерційні структури у Львові орендують приміщення, що перебувають на балансі управління охорони історичного середовища, за символічну плату – одну гривню. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех. «Нам відомі деякі комерційні структури, що суборендують великі приміщення в управління, не маючи прямих договорів із балансоутримувачем», – заявив він.

Для прикладу Олег Мацех назвав Історичний музей на площі Ринок, 6, де міститься антикварний магазин та кафе в Італійському подвір’ ї; Міський арсенал, де є велика крамниця з продажу церковної атрибутики в цоколі; Палац з брамою на вулиці Коперніка, 40а, де, за словами координатора ГФЛ, в Актовому залі постійно проводять презентації різних фірм та сеанси лікування.

Крім того, Олег Мацех зазначив, що мистецьке об’єднання «Дзиґа» за всі приміщення, які використовують як комерційні, платить за реальною ціною, так само проектний інститут «Укрзахідпроектреставрація», що на площі Соборній, 3а.

ГФЛ стверджує, що ця перевірка є вибірковою, а реальні обсяги порушень – невідомі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *