ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий розкаже Міністру оборони про холодні будинки

|

Проблема теплопостачання військових будинків сьогодні у Львові залишається центральною. На думку керівників міста, військовики самоусунулися від цієї проблеми, сподіваючись перекласти її на плечі міста. Відтак міський голова Львова Андрій Садовий вирішив апелювати до Києва.

Як повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, сьогодні А. Садовий планує надіслати Міністру оборони телефонограму і повідомити його про ситуацію, яка склалася у місті з військовими будинками. Крім того, у цій справі мер запланував зустріч з командувачем військ ЗахОК Михайлом Куцином.

Ігор Базарник також поскаржився на несерйозне ставлення військовиків до питання передачі житлових будинків, які є у їхньому відомстві, на баланс міста. За його словами, за попередньою домовленістю Міноборони обіцяло Львову шість земельних ділянок, які міська влада мала продати, а виручені кошти скерувати на ремонт будинків.

«Але ті земельні ділянки, які нам пропонували військові, були чимось обтяжені – як не спорудами, то червоними лініями», – пояснив І.Базарник.

На балансі у військових наразі залишаються 136 житлових будинків. Вони ризикують отримати тепло останніми. За даними Ігоря Базарника, загальний борг КЕЧівських будинків за енергоносії становить 4 мільйони 888 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *