ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер депутати розглянуть зміни до бюджету та тарифи на опалення

|

Чергове пленарне засідання сесії Львівської міської ради відбудеться у четвер, 19 жовтня, передає відділ громадських зв’язків міської ради.

Під час засідання заплановано розглянути питання про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради, а також про внесення змін у міський та районні бюджети Львова на 2006 рік. Начальник управління промисловості та підприємництва Микола Шморгай доповість про внесення змін та доповнень до ухвали міської ради від 22.06.2006 р. № 31 “Про впорядкування розміщення закладів грального бізнесу у Львові”.

Натомість начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець та в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Марія Желіско доповідатимуть про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення і з підігріву води.

Крім того, депутати розглянуть питання про прийняття у власність територіальної громади м. Львова відомчих житлових будинків № 16 по вул. Туган-Барановського від ЗАТ “Панчішна фабрика “Шанс”, № 27 по вул. Садовій від ВАТ “Кінескоп”, № 140 по вул. Кульпарківській від Львівського науково-дослідного радіотехнічного інституту.

Начальник управління комунального майна Микола Винничук доповідатиме про припинення шляхом ліквідації функціонування ЛКП “Готель “Київ”, про встановлення ціни продажу об’єктів комунальної власності. Також буде розглянуто низку земельних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *