ОСТАННІ НОВИНИ

Західна регіональна митниця отримала начальника

|

Державна митна служба призначила начальником Західної регіональної митниці Олександра Моргуна, повідомляють «Українські новини» з посиланням на інформацію від представника митниці. Як повідомляється, 13 жовтня Моргун був представлений колективу.

О.Моргун є уродженцем Макіївки і раніше працював керівником департаменту апарату Ради національної безпеки і оборони України.

Нагадаємо, Державна митна служба вирішила провести свою реорганізацію з 1 жовтня. Серед основних процедур реорганізації буде проведена ліквідація і створення кількох регіональних митниць з безпосереднім підпорядкуванням Держмитслужбі.

Планується ліквідація Північної регіональної митниці і створення Центральної регіональної митниці (місце знаходження – Київ), ліквідація Львівської митниці і створення Західної регіональної митниці (Львів), ліквідація Донецької митниці і створення Східної регіональної митниці (Донецьк), ліквідація Одеської митниці і створення Південної регіональної митниці (Одеса), ліквідація Кримської митниці і створення Кримської регіональної митниці (Сімферополь), передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *