ОСТАННІ НОВИНИ

Водії продовжують паркувати автомобілі в заборонених місцях, незважаючи на дорожні знаки

|

Власники автотранспорту, незважаючи на дорожні знаки, і далі паркують свої авто на кінцевій зупинці громадського транспорту на вулиці Січових Стрільців, 17. Про це повідомив центр громадських зв’язків Львівської міської ради.

На прохання ЛНУ ім. І. Франка було перенесено кінцеву зупинку трьох маршрутів від університету на вулицю Січових Стрільців, 17. Водночас на цій вулиці було ліквідовано зону паркування.

Однак, як зазначають в управлінні транспорту і зв’язку Львівської міської ради, попри постійні чергування працівників управління транспорту і зв’язку та представників автотранспортних підприємств, власники автомобілів і далі паркують свої автомобілі у зоні кінцевої зупинки, відчуваючи безкарність. Водночас інспектори ДАІ не працюють на цій ділянці, мотивуючи недостатньою кількістю кадрів.

Як розповів заступник начальника управління транспорту і зв’язку Ігор Собенко, учора там було встановлено додаткові дорожні знаки та інформаційний щит, на якому вказано про категоричну заборону паркування у зоні зупинки.

«Ми не можемо застосувати евакуатори на цій зупинці, оскільки ті евакуатори, які ми зараз винаймаємо, застарілі і не пристосовані до такої вузької дороги. Евакуатори ж нових моделей, які в листопаді буде закуплен о за кошти міського бюджету, за допомогою крана зі стрілою зможуть еваку йо вувати машини з другого ряду”, ─ каже заступник начальника управління транспорту і зв’язку Ігор Собенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *