ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Свободи ліквідовано близько 10 об’єктів стихійної торгівлі

|

Близько 10 об’єктів стихійної торгівлі, що розмістилися на проспекті Свободи, ліквідовано під час сьогоднішнього рейду по боротьбі зі стихійною торгівлею, який проводила Галицька районна адміністрація спільно з Галицьким райвідділом.

Жоден з ліквідованих об’єктів не мав відповідних дозволів. «Після виявлення таких порушників ми скеровуємо їх до райвідділлу, де ті пишуть відповідні протоколи. Головне, щоб такі самовільні підприємці знову не ставали на своє незаконне місце торгівлі», – зазначив один з ініціаторів рейду, завідувач відділу соціально-економічно розвитку Галицької райадміністрації Юрій Юрченко.

За словами заступника начальника Галицького райвідділлу Володимира Лейника, такі спільні рейди проводять 1-2 рази на тиждень. «Щоразу ми вилучаємо по 5-10 порушників незаконної вуличної торгівлі», – розповів він. Окрім того, він наголосив, що проблема стихійної торгівлі є досить серйозною. «Ринки в центральній частині міста замалі, вони не можуть прийняти всіх охочих, тому й виникає проблема незаконного стихійного продажу», – підкреслив Володимир Лейник. Також він наголосив, що найбільша проблема стихійної торгівлі – на вулицях Шпитальній та Сянській. Саме на останню перенесено всі ятки, що розміщувалися перед ринком «Добробут».

Як розповів Володимир Лейник, минулого тижня під час такого самого рейду демонтували 10-15 яток на вулиці Кропивницького, 1, біля храму Святої Ольги та Єлизавети. «Тепер на місці яток щодня патрулюють працівники міліції, щоб порушники сюди не поверталися», – сказав він.

«Ми плануємо створити біля ринків тимчасові торговельні майданчики, на яких, за символічну плату, зможуть продавати свою продукцію селяни та інші сьогоднішні порушники», – розповів журналістам під час нинішнього рейду Юрій Юрченко.

Нові рейди з ліквідації об’єктів стихійної торгівлі відбудуться в середу і п’ятницю наступного тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *