ОСТАННІ НОВИНИ

«Остання любов сеньйора Хуана» – прем’єра Першого українського театру для дітей та юнацтва

|

Перший український театр для дітей та юнацтва вирішив розширити свій репертуар. Тепер він працюватиме не лише для дітей, а й для дорослих. Працівники театру ставлять за мету відновити найкращі традиції закладу, розширити глядацьку аудиторію і коло прихильників, дати змогу акторам стабільно працювати та вдосконалювати майстерність на різноманітному драматургічному матеріалі. На жаль, це все було втрачено, оскільки театр не мав практики вистав вечірнього репертуару, він програв, як театр.

«За двадцять днів театр отримав 26 тисяч гривень завдяки виставам для дорослих. І тепер ми можемо продовжувати свою діяльність і маємо кошти для постановки наступних вистав», – зазначила під час сьогоднішньої прес-конференції в.о. генерального директора театру, заслужена артистка України Ю. Раденко.

19, 24, 25 жовтня о 18.00 Перший український театр для дітей та юнацтва пропонує глядачам прем ’єру вистави «дорослого» репертуару «Остання жінка сеньйора Хуана» за п ’єсою Л. Жуховицького у постановці Юрія Мисака. Працівники театру сподіваються, що ця вистава підніме театр «на ноги».

За жанром це трагікомедія, весела історія про сумні речі. У сюжетній лінії переплітається любов та її відсутність, а також причини цієї відсутності. Тут можна знайти те, чого бракує в житті. У п ’єсі задіяно вісім акторів, а також запрошено постановника боїв та фехтувань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *