У вересні львів’яни розрахувались за послуги водопостачання на 76%

|

За спожиті послуги з водопостачання і водовідведення мешканці Львова розрахувались на 76 відсотків: нараховано – 5 мільйонів 286 тисяч гривень, а оплачено трохи більше 4 мільйонів гривень. Про це повідомив центр громадських зв’язків Львівської міської ради.


Протягом минулого місяця працівники ремонтно–експлуатаційних дільниць ЛМКП „Львівводоканал” ліквідували 486 аварійних ситуацій, що сталися на водопровідних мережах міста та 42 випадки проривів на магістральних водогонах. Виконано також заміну аварійних ділянок на більше тисячі метрів водопроводу. Зокрема, нові водопроводи прокладено на вулиці Тролейбусній, Величківського та Холмській. Водночас служба каналізаційних мереж ліквідувала 76 закупорок та замінила 97 метрів каналізаційних трубопроводів.


У вересні середньодобова подача води в місто становила – 275 тис. куб. м., а середньодобова очистка стічних вод – 438 тис. куб. м.


Як зазначили в ЛМКП “Львівводоканал”, тариф на електроенергію у вересні , порівняно зі серпнем , зріс на 4,4 %, що спричинило зростання нарахувань за спожиту енергоносії на 140 тис. грн (споживання електроенергії – 11 млн. 425,7 тис. кВт. год). Загальна сума нарахувань за вересень – 3 млн. 605, 4 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *