ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повернула бюджету 41 млн гривень

|

41 млн гривень відшкодовано бюджетам завдяки органам прокуратури у процесі нагляду за дотриманням закону у сфері економічних відносин, передає прес-служба прокуратури Львівської області.

З початку року у цій галузі порушено 301 кримінальну справу, заявлено понад 580 протестів, внесено більше 1540 подань та приписів, до відповідальності притягнуто понад 1500 посадових осіб, відшкодовано коштів у сумі майже 65 млн.грн., між ними до бюджету – 41 млн.грн.

43 кримінальні справи порушено за результатами перевірок з додержання законодавства у сфері державної та комунальної власності, зокрема під час приватизації комунального майна. Кримінальні справи порушували за фактами незаконного відчуження службовими особами органів місцевого самоврядування і влади, а також балансоутримувачами майна державної чи комунальної власності.

Окрім цього, в сфері нагляду за дотриманням податкового законодавства,

порушено 42 кримінальні справи, а за результатами розгляду внесених понад 350 документів реагування до бюджету відшкодовано майже 30 млн.грн. і до відповідальності притягнуто 320 посадових осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *