ОСТАННІ НОВИНИ

За невиплату зарплати покарано 500 посадовців

|

500 посадових соіб притягнуто до відповідальності цього року за невиплату заробітної плати, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

За 9 місяців поточного року прокуратура порушила 129 кримінальних справ за невиплату заробітної плати, за результатами розгляду документів реагування громадянам виплачено понад 47 млн. грн. заборгованої заробітної плати. Органи прокуратури області постійно аналізують статистичну інформацію про заборгованість з виплати заробітної плати з метою оперативного реагування на порушення законодавства та вжиття заходів для їхнього усунення.

Крім того, цього року порушено 9 кримінальних справ у царині охорони праці, внесено понад 150 документів реагування за результатами розгляду яких до відповідальності притягнуто більше 270 посадових осіб.

Також порушено чотири кримінальні справи в частині використання бюджетних коштів, призначених на фінансування програм з надання громадянам медичної допомоги. Поза тим, внесено понад 70 документів реагування і до відповідальності притягнуто більше 140 посадових осіб .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *