ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львівські журналісти вшанують пам`ять Анни Політковської

|







Завтра львівські журналісти під стінами Російського консульства у Львові запалять свічки на знаквшанування пам’яті відомої російської журналістки Анни Політковської, котру було вбито два дні тому у центрі Москви. Організовує захід Львівська незалежна медіа-профспілка.

«Російське консульство – це найкраще місце для проведення такого заходу, адже Політковська була громадянкою Російської Федерації. Ми хочемо вшанувати пам`ять не лише Анни Політковської, а й усіх вбитих у Росії журналістів. Окрім цього, сподіваємося, що жодна політична сила не візьме участі в організованому нами заході – бо не має бути піару на подібних речах», – розповів ЗІКу голова Львівської незалежної медіа-профспілки Богдан Куфрик.

«Анна Політковська мала українське коріння. Її дівоче прізвище – Мазепа, а її батько був представником в ООН від тодішньої УРСР», – резюмував він.

7 жовтня у центрі Москви, в будинку № 8/12 по Лісовій вулиці було вбито відому журналістку Анну Політковську. Тіло Політковської виявила в 17:10 в ліфті її сусідка. На тілі були вогнепальні поранення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *