ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни незадоволені святкуванням 750-ти річчя Львова?

|

Майже половина львів’ян, а це 44%, незадоволені святкуванням 750-річчя Львова. Швидше задоволені – 35,5 % і лише 20,5% по завершенню свята Дня міста можуть сказати, що їм сподобалося все. Саме такі результати опитування, яке проводила соціологічна фірма «Віріон», оприлюднив під час сьогоднішньої прес-конференції директор фірми Тарас Дорош.

За його словами, згідно з результатами, у якому взяло участь 86,5% львів’ян, під час святкування Дня міста найбільшу популярність мало шоу Герта Гофа та концерт Руслани. 54% мешканців нашого міста спостерігали за цим дійством наживо.

Також 33% львів’ян побували на концерті гуртів «Океан Ельзи», «Друга ріка» та «Мандри». Виступ Горана Бреговіча відвідали 22,5% осіб. Театральний вуличний фестиваль «Золотий Лев» мав популярність лише у 18,5% львів’ян.

А на питання, якого заходу не вистачало під час святкування 750-ти річчя Львова, 20% львів’ян відповіли, що їм бракувала дискотеки під відкритим небом, 18% – воліти б побачити кращий салют та для 8,5 % не вистачало святкового балу.

Як розповів журналістам Тарас Дорош, участь у дослідженні, яке тривало протягом 5-8 жовтня, взяло 200 осіб, середній вік яких становив 30 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *