ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся з президентом інституту європейських регіонів

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник с ьогодн і зустрівся з президентом інституту європейських регіонів Францом Шаусбергергом. Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, учасники зустрічі обговорювали питання економічного розвитку регіонів та шляхи поглиблення співробітництва між Австрією та Львівщиною у туристичній та інших сферах. Окрім того, йшлося про співпрацю у реалізації проекту „Золота підкова”.


На думку Франца Шаусбергерга, основним ресурсом Львівської області є її культурна спадщина та туристичний потенціал. Президент інституту європейських регіонів наголосив, що розбудова спільної Європи можлива лише у випадку активного співробітництва різних її частин, тому Львівщині просто необхідно долучатися до діалогу між регіонами Європейських країн. На переконання Франца Шаусбергерга, європейські держави високо оцінюють прагнення України набути статус кандидата на вступ до Європейського Союзу.

Також на зустрічі обговорювались суспільно-політична ситуація України і Австрії та давні історичні зв’язки між культурами цих країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *