ОСТАННІ НОВИНИ

Економічний форум – міжнародна промоція України – Сеник

|

Щорічне проведення Економічного форуму у Львові стало вагомим засобом міжнародної промоції України, зазначив під час відкриття форуму голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник. На його думку, розташування Львівської області на перетині важливих європейських транспортних шляхів робить проблематику транскордонного співробітництва особливо близькою львів’янам.

«Львівщина славиться надійним діловим партнерством. Тут привабливе середовище для міжнародних інвестицій», – сказав пан Сеник.

Як повідомляє прес-служба Львівської облради, звертаючись до учасників та гостей форуму, Мирослав Сеник зазначив: «Міжнародний економічний форум та інвестиційний ярмарок уже стали постійним місцем зустрічі розробників інвестиційних проектів з широким колом потенційних інвесторів з країн Європи. Як наслідок, за обсягом залучених інвестицій – а це понад 430 млн. доларів США – Львівщина входить у десятку найпотужніших регіонів. Кожне десяте підприємство з іноземними інвестиціями працює саме в нашому регіоні».

Голова облради також запросив іноземних учасників форуму ближче ознайомитися з економічними можливостями Львівщини, оскільки, на його думку, потенціал регіону використовують не в повному обсязі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *