ОСТАННІ НОВИНИ

ДПА Львівщини підписала меморандум з ЄБА

|

У межах проведення VI міжнародного ярмарку інвестицій та нерухомості ДПА у Львівській області та Західноукраїнська філія Європейської бізнес-асоціації підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю ДПА Львівщини.

Голова правління західного представництва ЄБА Ларс Вестбіерг пообіцяв, що Європейська бізнес-асоціація братиме активну участь у розвитку економіки Львівщини, широко висвітлюватиме через засоби масової інформації інвестиційний клімат на наших теренах і сприятиме залученню капіталів іноземних інвесторів в економіку нашого регіону.

Зі свого боку, голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк наголосив на тому, що обласна податкова активно співпрацює з представниками ЄБА. «Львівщина – один з лідерів в Україні із залучення іноземних інвесторів. Тут діють 1110 підприємств з інвестиційним капіталом, на яких працюють близько 50 тисяч працівників. За 9 місяців цього року до бюджетів усіх рівнів за участю інвестиційного капіталу надійшло 300 мільйонів гривень податків. Це на 40 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року», – повідомив Віталій Хилюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *