ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятак вручив державну нагороду Мар’яну Коцеві

|






Відповідно до указу Президента України за вагомий внесок у дослідження голодоморів в Україні, привернення уваги міжнародної спільноти до визнання голодомору 1932-1933 років актом геноциду українського народу, активну громадську діяльність щодо вшанування пам’яті жертв трагедії нагороджено орденом «За заслуги» ІІ ступеня видавця, громадянина США Маріяна-Павла Коця. Нагороду вручив перший заступник голови Львівської ОДА Валерія П’ятак.

Водночас відповідно до Указу Президента України за значний особистий внесок у соціально-економічний і духовний розвиток Львова та з нагоди 750-річчя заснування міста заступнику директора Інституту народознавства НАН України Роману Яціва присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України».

Крім того, з нагоди 150-ї річниці від дня народження Івана Франка за вагомий внесок в увічнення пам’яті Великого Каменяра відповідно до Указу Президента України орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено наукового співробітника Львівського національного університету ім. І.Франка Богдана Тихолоза, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *