ОСТАННІ НОВИНИ

На захист Лясковської УНП влаштує пікет під Галицьким райсудом

|

На захист депутатки Львівської міської ради Віри Лясковської у суді проти першого секретаря Львівського обкому КПУ Олександра Калинюка Українська народна партія цієї п’ятниці влаштує пікет під Галицький райсудом. Про це сьогодні повідомив голова фракції УНП у міській раді Юрій Кужелюк.

За словами Юрія Кужелюка, у суді його колеги поводитимуть себе дуже ввічливо, але водночас не позбавлятимуть себе можливості висловити власні думки про комуністів загалом та про пана Калинюка зокрема.

«Спочатку ми офіційно віджартувалися, на сесії рекомендували Калинюку теє-сеє. Але тепер до цього поставимося серйозно. Очевидно, що буде пікет, і все відбуватиметься за повною програмою», – зазначив депутат.

Судове засідання за позовом лідера львівських комуністів Олександра Калинюка до депутатки Львівської міської ради Віри Лясковської за образу честі і гідності відбудеться цієї п’ятниці, 6 жовтня, у Галицькому районному суді Львова.

Нагадаємо, Олександр Калинюк вимагає від Віри Лясковської сплатити дві тисячі гривень за те, що вона на сесії облради назвала його енкаведистом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *