ОСТАННІ НОВИНИ

Вакарчук пригледів місце для пам`ятника Івасюку

|

Львівський співак, лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук хоче за власні кошти поставити у Львові пам`ятник відомому співаку Володимиру Івасюку. Співак готовий оплатити усі витрати на встановлення пам`ятника, однак просить допомоги у міської влади щодо виділення земельної ділянки. “Я вже знаю ідеальне місце, де можна було б його поставити – наприкінці проспекту Шевченка, між Консерваторією та Філармонією, однак виділяти землю прерогатива міської влади”, – поділився С. Вакарчук.

Поки співак ще не знає, у скільки йому обійдеться втілення цієї ідеї та скільки часу займе виготовлення скульптури, однак, на його думку, відкриття пам`ятника можна було б пов`язати із роковинами В.Івасюка. “Це може обійтись мені у сотню тисяч гривень, однак це не такі гроші, які би не можна було знайти. Це будуть гроші, які я заробив своєю естрадною діяльністю”, – сказав він.

В свою чергу міський голова Андрій Садовий позитивно сприйняв таку ідею пана Вакарчука, зазначивши, що вже невдовзі міська рада вирішить питання земельної ділянки, де можна було б розташувати пам`ятник та оголосить міжнародний конкурс на виконання скульптури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *