ОСТАННІ НОВИНИ

США допоможе Львову у економічному розвитку

|

Посол Сподучених штатів Америки Вільям Тейлор обговорив з міським головою Львова Андрієм Садовим можливості співпраці США та Львова в економічній сфері.

Про це Вільям Тейлор заявив в інтерв ’ю журналістам.

“Сьогодні ми провели зустріч з мером. Він дуже зацікавлений в економічному розвитку Львова, ми би хотіли запропонувати нашу допомогу в максимальному об ’ємі», – зазначив американський посол.

Він також повідомив, що в ході зустрічі обидві сторони домовились про подальшу співпрацю представництв обох сторін в економічні й сфері, передлає «Інтерфакс-Україна».

В. Тейлор також повідомив, що у п’ятницю він зустрівся з керівництвом університету у Львові.

«Ми маємо намір продовжувати підтримку центру… Це дуже продуктивний та перспективний вид діяльності», також додав він.

Відповідаючи на запитання журналістів про плани Тейлора на сьогодні, американський посол зазначив, що хоче три години виділити для того, аьби погуляти містом.

Разом з тим, за його словами, завтра він хоче відвідати Ужгород аби зустрітись з місцевим керівництвом . Тейлор також повідомив, що хоче зустрітись з представниками бізнесових структур Ужгорода та обговорити в зв’язку з наміром однієї з американських компаній відкрити в Ужгороді фабрику, що працюватиме в сфері інформаційних технологій і комп’ютерних компонентів. Повідомляє ForUm .

«Це започаткує велику роботу і можливості економічного розвитку регіону», – додав посол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *