ОСТАННІ НОВИНИ

Львів святкує ювілей

|

Львів уже живе святом – дводенний фестиваль на честь 750-річчя від дня народження міста, уже стартував розмаїтими мистецьким заходами, а центр міста уже кишить цікавими туристами з картами і наплічниками та поважними гостями з картками VIP.

На Валовій в містечку ремесел уже розгорнули намети з продукцією на найрозмаїтший смак майстри різних промислів, а неподалік – на площі Арсенальній збираються ковалі, аби викувати дрібку щастя собі та людям.

Біля пам’ятника Міцкевичу рядочком влаштуватися супер-байки, а коло них тусують усі такі шкіряні і металеві байкери. Поруч стоять антикварні автомобілі, зокрема, «горбаті» «Запорожці». В один із них сьогодні спробують напхати понад 20 підлітків, аби встановити рекорд України – спеціально для цього до Львова прибули представники з «Книги рекордів України».

Вже вчора почався фестиваль «КіноЛЕВ», а сьогодні зранку – джазовий фестиваль «Флюгери Львова». Натомість у Шевченківському гаю уже рихтуються до герців лицарі та їх чарівні дами, адже сааме там пройде фестиваль «Львів стародавній»

Сьогодні ж чекають високих гостей – ближче до обіду до Львова прибудуть три президенти – України, Польщі та Литви, а крім того, сподіваємося на лідерку БЮТ Юлію Тимошенко та інших високих гостей.

«Львівський портал» вітає усіх львів’ян та гостей святкувань з ювілеєм і за старою традицією бажає доброї забави у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *