ОСТАННІ НОВИНИ

«Концерн Галнафтогаз» виплатив дохід п’ятого купонного періоду за облігаціями серії «D»

|

29 вересня «Концерн Галнафтогаз» виплатив 1047 123,29 тис. гривень доходу за п’ятий купонний період за облігаціями серії «D», передає прес-служба компанії. На 5-8 процентні періоди процентна ставка встановлена на рівні 14% річних.

У червні-липні-серпні 2006 “Концерн Галнафтогаз” здійснив остаточне погашення своїх облігацій першої емісії (серії А, В і С).

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” в ходить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 147 сучасних комплекси. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 200 АЗС і 15 нафтобаз у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях, а також у Києві. Консолідований чистий прибуток «Концерну Галнафтогаз» за Міжнародними стандартами фінансової звітності за 2005 рік, підтверджений Ernst & Young становить 40,4 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *