ОСТАННІ НОВИНИ

Пікетують регіональну приймальню Президента

|

Близько тридцяти осіб, мешканців відомчих гуртожитків Львова в ці хвилини пікетують регіональну приймальню Президента України, що розташована по вулиці Огієнка. Вимога пікетувальників одна – створити державну комісію для вирішення питання відомчого житлового фонду.

Люди скерували звернення до Президента України Віктора Ющенка, у якому просять: “Для остаточного і кінцевого вирішення питань відомчого житла створення на державному рівні комісії, очолюваної представником уряду за посадою не нижче віце-прем ` єр-міністра, у складі представників відповідних міністерств, за посадою не нижче заступників міністрів, представників ФДМУ, голів відповідних комітетів Верховної Ради України, представників усіх депутатських фракцій і груп Верховної Ради України”.

Люди нарікають, що живуть у гуртожитках як у казармах. А найгірше те, що їх дітей відмовляються реєструвати за місцем проживання: “наших дітей викидають практично на смітник, бо відмовившись їх реєструвати за місцем проживання, їх позбавляють більшості конституційних прав – на освіту, на реєстрацію шлюбу тощо”.

„Люди стоятимуть під стінами регіональної приймальні до 13.00”, – запевнив організатор пікету, профспілка “Захист праці”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *