ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській пивоварні встановили пивний рекорд

|

Щойно на ВАТ „Львівська пивоварня” представники національного проекту “Книга рекордів України” зареєстрували пивний рекорд. Зокрема, у категорії “Розміри” зареєстровано найбільшу пивну колону у світі.


Її висота становить 4 метри 70 сантиметрів, а місткість – 193,5 літра. Як повідомляє кореспондент „Львівського порталу” з місця події, вежу зроблено із пластмаси, оснащено холодильним устаткуванням та заповнено пивом „Львівська Легенда”, яке виготовили спеціально до ювілею міста.

Наразі колона стоїть на території пивоварні, але згодом її планують перенести у зручніше для львів’ян місце. Як повідомив генеральний директор „Львівської пивоварні” Петро Чернишов, вежу розмістять там, де нею зможуть користувалися всі львів’яни.

За словами Чернишова, львівські пивовари побили рекорд швейцарської фірми. Вона виготовила таку саму колону, але її висота не перевищувала трьох метрів.

Як наголосив представник національного проекту „Книги рекордів України” Ігор Підчібій, уже подано документи на реєстрацію світового рекорду.

Рекорд „Львівська пивоварня” приурочила до 750-річчя міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *