ОСТАННІ НОВИНИ

На економічний форум приїде єворокомісар із питань регіональної політики

|

На шостий міжнародний економічний форум до Львова прибуде комісар ЄС із питань регіональної політики Данута Гюбнер, повідомив сьогодні під час прес-конференції заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак. За його словами, єврокомісар візьме участь у пленарному засіданні і проведе прес-конференцію.

Крім того, на форумі очікують офіційні делегації із понад 20 країн та делегації з усіх регіонів України. Також прибуде генеральний секретар Асамблеї європейських регіонів.

Щодо високого представництва на державному рівні, то Валерій П ’ ятак зауважив, що на форумі працюватимуть керівники міністерств та комітетів або їхні заступники. Що ж стосується можливого приїзду Президента, то заступник голови ЛОДА зауважив, що минулого року Віктор Ющенко був на форумі і він не може приїздити щороку, тим паче, що тиждень перед тим завітає на ювілей Львова.

За словами В. П ’ ятака, основні дискусії на форумі розгортатимуться навколо питань розвитку транспортної транскордонної інфраструктури та регіональної політики в контексті розвитку ЄС загалом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *