ОСТАННІ НОВИНИ

На День Львова буде літературний „наЛІТ”

|

З 29 вересня до 1 жовтня у Львові в межах святкування 750-річчя міста відбудеться літературно-мистецький фестиваль “наЛІТ”. Його проводять літературно-мистецьке видання “ТРИ”, молодіжне театральне збіговисько “Драбина” та ініціатори проекту “Музей ідей”.

„Цвяхом” програми фестивалю буде поетична імпреза, під час якої поети зачитають свої твори, а відомі художники, музиканти та фотографи також представлять власні роботи. Як зазначають організатори, фестиваль прагне об ’ єднати літературу з іншими видами мистецтва, але при цьому підкреслити її виняткове значення.

У фестивалі візьмуть участь літератори, літературні гуртки зі Львова, Києва, Вінниці, Житомира, Сімферополя, Ужгорода, Луганська, Чернівців, Харкова, Миколаєва, Польщі, Білорусії, Росії. А ще – художники, композитори та фотографи зі Львова, Києва, Івано-Франківська.

На думку засновника м узею сучасного українського мистецтва та ініціатора проекту Олеся Дзиндри, „наЛІТ” синтезуватиме різні види мистецтва на основі літератури, а також стане гарним подарунком львів ’янам та гостям міста до ювілею Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *