ОСТАННІ НОВИНИ

На вежу Ратуші завтра пускатимуть безкоштовно

|

Завтра з 10.00 до 12.00 години кожен охочий зможе безкоштовно піднятись на вежу Ратуші. Таку можливість до Всесвітнього Дня туризму пропонує ЛКП “Ратуша-сервіс”. Про це повідомив центр громадських зв’язків Львівської міської ради із посиланням на відділ зовнішньоекономічної діяльності та туризму управління економіки. Крім того, з нагоди Дня туризму та 750-річчя Львова у місті проводитимуть безкоштовні акції для львів’ян та гостей міста.

До святкових акцій долучилися туристичні фірми і музеї Львова. Вони запрошують львів’ян та гостей міста на безкоштовні екскурсії. Серед них турфірми: “Алла”, “Ельпіда”, Мандри”.

Гості та мешканці міста зможутьоглянути експонати Музею народної архітектури та побуту, Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької, Державний меморіальний музей М. Грушевського.

Перших п’ ять відвідувачів антикварного салону біля музею “Арсенал”зможуть безкоштовно перевтілитися, скориставшись строями, обладунками та зброєю багатьох часів, яку пропонує салон.

Ексклюзивну екскурсію “Вечір у підземеллі костелу Петра і Павла оренду єзуїтув” проведе художня галерея “Равлик” .

На Відкриту першість зі спортивного туризму у регіональноиу парку «Знесіння» запрошують ЛМГО “Федерація спортивного туризму” та Львівський державний університет фізичної культури. У програмі: велосипедні змагання, тріал, фігурне керування, пішохідний туризм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *