ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник відвідав селекторну нараду в Балоги

|

Cелекторна нарада Глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги з керівниками областей України відбулася сьогодні, 26 вересня . Як повідомляє прес-служба ЛОДА, під час наради обговорювалися шляхи погашення заборгованості з виплати заробітної плати, підготовка регіонів до опалювального сезону. Водночас керівники областей поінформували Віктора Балогу про проблеми, що потребують вирішення під час зустрічей із Президентом.

Зокрема, голова ЛОДА Петро Олійник вніс пропозицію провести спільну нараду урядової комісії з прикордонного співробітництва в рамках Міжнародного економічного форуму „ Україна-ЄС”, який проходитиме у Львові 6-7 жовтня. Він підкреслив, що ситуація у Львівській області щодо розрахунків за спожиті енергоносії є стабільною. Характеризуючи динаміку погашення заборгованості із виплати заробітної плати на Львівщині голова ЛОДА повідомив, що в області зменшилися борги з 50 мільйонів гривень до 38 мільйонів.

Як підкреслив голова ЛОДА, протистояння між обласною радою та Львівською облдержадміністрацією відсутні. 19 вересня депутати Львівської облради визнали звіт голови ЛОДА задовільним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *