ОСТАННІ НОВИНИ

Нові тролейбуси Садовий вважає тестом на цивілізованість

|

Автопарк „Львівелектротрансу” сьогодні поповнився 15 новими тролейбусами, семеро з них мають низьку посадку. Приймали нові транспортні засоби урочисто – за участі водіїв, кондукторів, керівництва підприємства та міської влади на чолі з мером Андрієм Садовим.

Оглядаючи нові тролейбуси, на які міський бюджет витратив 8 мільйонів 573 тисячі гривень, Андрій Садовий сказав, що вони є тестом на цивілізованість львів’ян та пообіцяв за кілька років максимально оновити весь рухомий склад львівського електротранспорту. За словами міського голови, оновлення потребують більше 90% тролейбусів та трамваїв.

Наступного року місто планує закупити від 20 до 40 тролейбусів з низькою посадкою. Керівник міста сказав, що постарається знайти для цього кошти. „Бюджет наступного року матиме позитивну динаміку. Я спробую скерувати до 100 мільйонів гривень на ремонт доріг”, – зазначив А.Садовий.

Нові тролейбуси курсуватимуть по другому, тринадцятому, третьому та дев ’ятому маршрутах. Про години курсування тролейбусів з низькою підлогою мешканці зможуть дізнатися на зупинках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *