ОСТАННІ НОВИНИ

Рекультивацію сміттєвалища у Грибовичах хочуть робити три фірми

|

Три фірми подали пропозиції щодо рекультивації грибовицького сміттєзвалища, повідомив учора під час прес-конференції перший заступник міського голови Львова Микола Одуха.

За його словами, подали пропозиції три структури – СП „Сервіс центр”, яке зареєстроване в Стрию і робить утилізацію відходів з „Леоні”, ЗАТ „Львівелектро-Славутич” та Інститут європейської інтеграції (Польща).

Як сказав М. Одуха, пропозиції мали б розглянути упродовж двох днів, однак через підготовку до ювілею Львова пакети опечатані та будуть розглянуті четвертого жовтня.

Натомість голова комітету порятунку Грибович Марко Шпікула, який був присутній на прес-конференції, заявив, що умови конкурсу були підтасовані таким чином, щоби в ньому не змогли взяти участь українські фірми. З його слів, згідно з умовами, конкурсанти повинні мати чотирирічний досвід у видобутку біогазу, а в Україні цим ніхто не займався.

На це Одуха відповів, що умови конкурсу були рівними для всіх. „Я думаю, що це добре, що на звалищі працюватимуть, а не експериментуватимуть”, – зазначив він.

Наприкінці прес-конференції Одуха похвалив Чернера, причетного до фірми „Сервіс центр”, і нагадав, що саме цей бізнесмен надав гроші на реконструкцію північної сторони площі Ринок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *