ОСТАННІ НОВИНИ

Суд у справі екс-начальника СІЗО перенесли на 10 жовтня

|

Суд у справі колишнього начальника Львівського СІЗО Василя Романишина перенесено на 10 жовтня. Перенести слухання справи запропонувала суддя Галицького районного суду м. Львова Марія Олексієнко, зважаючи на те, що на сьогоднішнє судове засідання не з’явились викликані свідки – працівники слідчого ізолятора. Про це повідомив сам Василь Романишин.

За словами колишнього начальника Львівського СІЗО, його адвокат подав клопотання, аби суддя викликала дати свідчення ще двох осіб – начальника 30-ої колонії та помічника по кадровій роботі у СІЗО.

«Вже в жовтні ці свідки будуть у суді і, думаю, даватимуть свідчення, котрі змусять по-іншому дивитися на цю справу», – резюмував В. Романишин у коментарі ЗІКу.

Нагадаємо, що 15 червня у Галицькому районному суді Львова відбулося судове засідання у справі колишнього начальника Львівського СІЗО Василя Романишина. Було допитано двох свідків – О.Фединяка (працює в СІЗО) та Ю.Проця (колишній працівник СІЗО). Через відпускний період дальше слухання справи було перенесено на 4 вересня.

4 вересня колишній заступник екс-начальника Львівського СІЗО Ілля Яцишин дав свідчення у справі Василя Романишина. Яцишин розповів, що був очевидцем того, як влітку 2004 року Василь Романишин завдав удари по обличчю черговому на КПП СІЗО Процю за те, що той був без форменого головного убору.

Відтак у суді було оголошено перерву до 25 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *