ОСТАННІ НОВИНИ

Смердить не каналізація, а повітря – Садовий

|

Міські чиновники достеменно не знають причин появи неприємного запаху в окремих районах нашого міста. Як запевнив нашого кореспондента головний інженер „Львівводаканалу” Володимир Садовий, каналізаційна мережа у Львові справна, а відтак не може бути джерелом смороду.

„Якби це була каналізація, то я міг би сказати, що робити з нею. А цей запах є в повітрі. Ми ж повітря не обслуговуємо. Я думаю, що треба зробити замір повітря і з’ясувати. Є такі спеціальні лабораторії, нехай скажуть, що то за запах і звідки він береться”, – каже Володимир Садовий.

Він також висловив припущення, що спричиняти неприємний запах можуть хімічні елементи. А тому порадив звертатися в екологічні служби та лабораторії.

„Запах з’являється локально. Він не є постійним в одному місці. Наприклад, на Сихові його нема. Він то в центрі, то на Личаківській, на Привокзальній або на на Кульпарківській чи на Стрийській. Ну невідомо, що то є. Ну що я буду говорити? Я ж не можу сказати, що це є політична диверсія”, – додав В. Садовий.


P.S. Сьогодні о 17.00 перший заступник міського голови Микола Одуха проводить брифінг для журналістів. Одна із трьох тем, про яку Одуха збирається розповісти пресі, дослівно звучить так: “Про запахи у місті Львові”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *