ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком подав кандидатури до Кабміну на відзначення грамотами

|

Виконком Львівської міської ради скерував подання до Кабміну про відзначення почесними грамотами трьох львів `ян – радника міського голови з правових питань і прав людини Галини Погорєлової, Олесі Саноцької з ГО “Оселя” та старшого майстра теплових мереж Галицького району Ярослава Костишина.

Як повідомив під час засідання виконкому начальник управління адміністрації міського голови Степан Панюца, цих людей пропонують відзначити за визначний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, високі заслуги перед громадою міста та з нагоди 750-річчя Львова.

С.Панюца сподівається, що нагороди буде вручено під час святкувань ювілею Львова. Але якщо цього не станеться – наприклад, Кабмін не встигне розглянути ці кандидатури, то нагородять уже наступного року.

За даними С.Панюци, Г.Погорєлову висунула “Сампопоміч” за роботу щодо дозволів на приватизацію помешкань у гуртожитках. Х.Саноцьку запропонувала відзначити та ж таки “Оселя” за створення притулку для бездомних, а Я.Костишина – “Львівтеплоенерго” за здобутки у галузі автономних систем опалення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *