ОСТАННІ НОВИНИ

Фірмі „ІНТЕРГАЛ-БУД” дозволили будувати на вулиці Наливайка

|

Попри дискусії, Львівська міська рада сьогодні надала в оренду дочірньому підприємству „ІНТЕРГАЛ-БУД” товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Інтергал” земельну ділянку на вулиці Наливайка, 4. В ухвалі, яку підтримали 58 депутатів, зазначено, що ділянку призначено під будівництво та обслуговування офісно-торгового центру.

Згідно з ухвалою, в оренду фірмі передано дві ділянки: 0,18612 га на 15 років для будівництва та обслуговування офісно-торгового центру та 0,073 га без права будівництва на 5 років. Дискусії в сесійній залі зумовила доля останньої ділянки, на якій сьогодні розміщено сквер. Зокрема, депутатки Віра Лясковська та Тетяна Крушельницька висловили занепокоєння, що його може бути зруйновано, та зажадали, щоб цю ділянку вилучили з ухвали. Однак їхні вимоги депутатський корпус до уваги не взяв.

Цікаво, що з приводу цієї ухвали вчора на сайті Львівської міської ради в розділі „Книга відгуків” з’явилася інформація про те, що на місці скверу колись було розміщено цвинтар лепрозорію від шпиталю Св.Станіслава. Забудовувати ділянку не наважувалися навіть у часи Радянського Союзу, на місці цвинтаря свідомо залишили сквер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *