ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Грибович знову можуть перекрити сміттєзвалище

|

Сільський голова Грибович Ігор Питель стверджує, що мешканці Грибович готові перекрити сміттєзвалимше у випадку, коли 25 вересня не відбудеться тендер інвестиційних пропозицій на тему: «Рекультивація Львівського сміттезвалища с. Великі Грибовичі та зменшення обсягу антропогенних викидів парникових газів згідно із Кіотським протоколом. «Сільська рада не дозволить, аби цей конкурс відбувся пізніше, як 25 вересня», – заявив Ігор Питель у коментарі Західній інформаційній корпорації.

Ігор Питель, котрий є членом конкурсної комісії, що розглядатиме інвестиційні пропозиції також зазначив, що станом на сьогодні жоден претендент офіційно не зголосився взяти участь у згаданому конкурсі. «Наразі я не бачу проблем і думаю, що претенденти ще зголосяться», наголосив він.

Сільський голова Грибович також розповів, що нічого не знає про обіцяний пікет Львівської міської ради мешканцями села.«Я вперше чую, що мешканці Грибович мають намір пікетувати Львівську міську раду у дні святкування 750-річчя Львова», – заявив він, додавши, що у сільській раді не має документів про реєстрацію такого Комітету.

«Що стосується присутності представників громадськості до проведення конкурсу інвестиційних пропозицій на тему: «Рекультивація Львівського сміттезвалища с. Великі Грибовичі та зменшення обсягу антропогенних викидів парникових газів згідно із Кіотським протоколом», можу зазначити, що я особисто, як сільський голова, представлятиму територіальну громаду Грибович – буду членом комісії, котра вивчатиме ці інвестиційній проекти»,—резюмував Ігор Питель.

Учора, 20 вересня, представники Комітету порятунку села Великі Грибовичі повідомили, що мешканці села погрожують пікетуванням Львівської міської ради та масовими акціями непокори у дні святкування 750-річчя Львова. До таких заходів територіальна громада Грибович вдасться у випадку, коли не буде виконана її вимога: залучити представників громадськості до проведення конкурсу інвестиційних пропозицій на тему: «Рекультивація Львівського сміттезвалища с. Великі Грибовичі та зменшення обсягу антропогенних викидів парникових газів згідно із Кіотським протоколом». Як повідомили Західній інформаційній корпорації представники Комітету порятунку села Великі Грибовичі, вони надіслали відкритого листа до Львівської міської ради, я кому, власне, і виклали усі свої вимоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *