ОСТАННІ НОВИНИ

"Бійці Вітренко" забралися з Яворівського полігону

|

Вітренківці зняли пікети під Яворівським полігоном. Десь дві години вони простояли на автозупинці «Лісній», що на міжнародній автотрасі «Львів-Краковець», відтак, спакували намети й подалися додому. Про це повідомив сьогодні, 21 вересня, власкор Західної інформаційної корпорації у Яворівському районі.

За словами начальника Яворівського РВ УМВСУ у Львівській області, майора міліції Дениса Гусашвілі, «яворівським міліціонерам оперативно розглянути заяву лідера львівських прогресивних соціалістів стосовно погроз і хуліганських дій біля табору пікетувальників Яворівського полігону громадянина Степана Франка, який є головою РО партії «Свобода», наразі не вдається».

«Громадянин Франко десь переховується від правоохоронців. Його близькі повідомили, що він, начебто, поїхав у Київ», – зазначив Денис Гусашвілі.

17 вересня члени Прогресивної соціалістичної партії України встановили намети біля в’їзду на Яворівський військовий полігон з боку села Старичів. Семеро «вітренківців» під гаслом «НАТО – геть!» пікетували спільні українсько-словацькі миротворчі військові навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *