ОСТАННІ НОВИНИ

У палаці спорту "Україна" відкрився "Стиль-2006"

|

XIII Міжнародна виставка-ямарок «Стиль-2006» відкрилася сьогодні, 21 вересня, у львівському Палаці спорту «Україна». Виставка-ярмарок «Стиль-2005» зібрала понад 100 фірм з 20 областей України, Росії та Польщі, повідомляє ЗІК. Мета виставки – представлення стилю сучасного життя у всіх його аспектах. Організатори виставки – АТ «Гал-ЕКСПО» за сприяння Львівської ОДА.

Загалом виставка має кілька тематичних розділів. Зокрема: «Сучасні технології та обладнання для підприємств легкої промисловості», «Одяг, білизна, тканини, шкіра», «Трикотаж, швейні вироби», «Фурнітура та нитки», «Взуття», «Галантерейні та шкіргалантерейні вироби», «Товари для дітей», «Біжутерія та аксесуари», «Матеріали та аксесуари для оформлення інтер`єру», «Дизайнерські рішення».

На «Стилі» також діє спеціалізована експозиція «Імідж краси», де усі відвідувачі зможуть ознайомитися із новими косметичними виробами, парфумерією та послугами, а також оглянути обладнання для перукарень, перукарський інструмент та аксесуари. У межах цієї експозиції 22 вересня о 14 годині відбудеться Фестиваль перукарського мистецтва Львівщини, котрий стане одним із центральних заходів виставки.

Також одним із центральних заходів виставки буде і традиційне fashion-шоу «Made in Ukraina», котре відбудеться 23 вересня о 20-ій годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *