ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше львівських підприємців хвилює оподаткування

|

Найбільше підприємців Львівщини, які займаються малим і середнім бізнесом, хвилює спрощена системи оподаткування. Про це під час сьогоднішнього круглого столу повідомив голова представництва Держкомпідприємництва у Львівській області Ярослав Кашуба.

За його словами, на Львівщині 21% підприємців турбує система оподаткування, 15,5% – хвилюють штрафи, 5,05% – перереєстрація і лише 4,55% підприємців переймаються корупцією.

Окрім того, Ярослав Кашуба розповів журналістам, що цьогоріч Львівське представництво з питань Держпідприємництва розпочне тісну співпрацю з львівськими підприємцями. „По-перше ми плануємо провести низку круглих столів із підприємцями-початківцями. Окрім того, хочемо оновити склад експертної ради при представництві, створити громадську колегію, до складу якої запросимо представників з об’єднання підприємців”, – зауважив Ярослав Кашуба.

Голова представництва наголосив, що сьогодні на Львівщині зареєстровано 204 тисячі підприємців і 48 об’єднань підприємців, причому лише 10 із них можна назвати активними.

Ярослав Кашуба також розповів, що з 5 жовтня набуває чинності закон, згідно з яким, підприємці зможуть не брати відповідних дозволів, не передбачених законом. Отож, усі дозволи, не прописані в законах, будуть скасовані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *