ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада дозволила Садовому преміювати своїх заступників

|

Депутати Львівської міської ради сьогодні надали міському голові Львова Андрієві Садовому право преміювати своїх заступників. Як пояснила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, досі мер міста не міг самостійно призначати матеріальну допомогу вищому керівництву міста.

Спочатку питання викликало в сесійній залі дискусії. Зокрема, депутат міської ради Анатолій Забарило запропонував встановити розмір премій і матеріальних допомог усім працівникам мерії , включно з прибиральницями. Мовляв, вони також потребують фінансової підтримки. На що міський голова зауважив, що на всіх коштів не вистачить.

Ясність у суперечку внесла начальниця юридичного управління, яка зауважила, що ухвала стосується тільки заступників і що міський голова може в будь-який момент без згоди ради вирішувати питання про надання матеріальної допомоги решті працівників мерії. Тому, щоб не позбавляти заступників мера можливості отримати винагороду за свою роботу, міська рада сьогодні надала Андрієві Садовому право на самостійне преміювання і їх. За ухвалу проголосував 51 депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *