ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільша делегація на ювілей Львова прибуде з Польщі

|

Найбільша делегація на ювілей Львова прибуде з Польщі на чолі з Президентом Лехом Качинським, повідомила сьогодні під час прес-конференції координатор роботи з VIP- гостями ГО “Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова” Інна Свистун.

Загалом на свято прибудуть делегації з 27 країн світу; VIP-гостей буде близько 600 осіб, їх поселять у дев’яти готелях. “Усіх VIP-гостей у різних місцях зустрічатиме інформаційна група волонтерів, які знають іноземні мови; вони ж супроводжуватимуть гостей у готелі на поселення”, – зазначила вона.

Українських офіційних делегацій є майже 350. Серед запрошених голова Національного банку, голова СБУ, голова Антимонопольного комітету, Генеральний прокурор України, голова Вищого господарського суду, голова Конституційного суду, а також голова Верховної ради та Президент України Віктор Ющенко.

Дирекція з організації святкування приготувала подарунки кожному VIP-гостю. Це путівник “Прогулянка Львовом”, написана українською, польською та англійською мовами, записник зі символікою 750-річчя Львова, десятигривнева срібна монета зі зображенням Виговського, виготовлена Національним банком України, мапа Львова, футболки та значки зі символікою.

“Усі подарунки і вартість перебування VIP-гостей у Львові оплачують коштом спонсорів, міський бюджет не витрачає на це жодної копійки, багато організацій зголосилися допомогти в проведенні святкування,”- зауважила Інна Свистун.

Президент України проживатиме в резиденції на Гвардійській і, ймовірно, що їсти йому готуватимуть саме львів’яни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *