ОСТАННІ НОВИНИ

Райони звітували про боротьбу з "однорукими бандитами"

|

Керівники районів звітували сьогодні під час сесійного засідання про результати боротьби з незаконно встановленими гральними автоматами на ринках, вулицях і в закладах громадського харчування.

Так , у Галицькому районі досі залишилося 52 об ` єкти грального бізнесу з 837 автоматами , розміщеними в стаціонарних приміщеннях. Автомати поза ними ліквідовано повністю. У Личаківському районі залишається 17 таких об ` єктів із 212 автоматами. Одначе в цьому районі влада має проблеми з автоматами в деяких закладах громадського харчування, бо угоди складені так, що не надто зрозуміло – чи то автомати стоять у закладах громадського харчування, чи то кафе облаштовані при гральному бізнесі.

Представник Сихівської РДА повідомив, що за два тижні всі незаконно встановлені автомати буде ліквідовано. Наразі в районі налічують 37 об`єктів із 250 автоматами, а в Шевченківському районі їх трохи більше 72 об`єктів із 235 автоматами. Натомість у Франківському районі залишилося 300 гральних автоматів, а в Залізничному – 327 автоматів у 24 стаціонарних об ` єктах.

Попри це , за два тижні керівники районів мають доповісти знову вже про завершення першого етапу боротьби з незаконно встановленими гральними автоматами. А потім районна влада розпочне перевірку стаціонарних гральних салонів на наявність ліцензій та дотримання санітарних норм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *