ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові тривають ремонти вулиць

|

Ремонт трьох вулиць в історичному центрі Львова – Галицької, Вірменської та Староєврейської – планують закінчити найближчим часом, передає відділ громадських зв’язків міської ради з посиланням на відділ капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міської ради. Зокрема, ремонт Галицької планують закінчити цього тижня, а двох інших вулиць – якнайшвидше.

На відновлювальні роботи з міського бюджету призначено 240 тис. грн. Ремонтникам залишилося зробити ямковий ремонт та перемостити ділянку на перехресті з вулицею Староєврейською.

На вулицях Вірменській та Староєврейській ремонт уже завершують. На облаштування вулиць із міського бюджету виділено по 295 тис. грн. Тут відновлено покриття проїжджої частини (без проведення земляних робіт) та викладено новою плиткою тротуар.

Крім того, за даними відділу громадських зв ’язків, закінчено ремонт доріжок у масиві вулиць Любінської та Виговського. На облаштування вуличок із міського бюджету надали 200 тис. грн. Ремонтні роботи виконувало ЛКП “ШРП Залізничного району”.

Також учора в Брюховичах розпочали ремонт вулиці В. Івасюка (під’їзд до кардіологічної лікарні). На облаштування вулиці з міського бюджету виділено 60 тис. грн. Ремонтники виконають ямковий ремонт проїжджої частини та влаштують асфальтобетонне покриття. Ремонтні роботи планують закінчити цього тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *