ОСТАННІ НОВИНИ

Двох жителів Львівської області затримали за крадіжки мобілок у Тернополі

|

Двох братів-жителів Львівщини затримала тернопільська міліція за підозрою у скоєнні серії крадіжок мобільних телефонів, передає Департамент зв’язків з громадськістю МВС України.

22-річний уродженець Львівської області разом з молодшим 19-річним братом підшукували у Тернополі компанії дітей. Перший крок – викликати у дітей співчуття. Їм розповідали історію про друга, якого «арештували», і тому необхідні гроші, або хоча б «мобільний», щоб зателефонувати. Дітлахи розчулювалися від слізних благань і віддавали телефони.

На випадок, коли жертва „не велася” на слізні благання, у львів’ян був розроблений інший план. Від прохання миттєво переходили до погроз. Коли дитина з переляку не могла й кроку ступити, тоді зловмисники виривали з рук мобільний телефон. Таким чином жертвами відкритих викрадень стали десятки неповнолітніх тернополян. Один з таких випадків стався у центрі Тернополя, коли в тенета братів-шахраїв потрапили одразу троє п’ятнадцятирічних.

Задокументовано чимало епізодів шахрайсько-злодійської діяльності братів. Лише за тиждень вони виторгували на ринку за чуже майно стільки, що дозволили собі орендувати приватний будинок у Тернополі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *